Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Könyvtár

Nyitva tartás: hétfőn 13.00-14.00 óráig, kedden 13.00-14.00 óráig, szerdán 13.30-15.30 óráig, csüörtökön 13.00-15.00 óráig.

Mozgókönyvtár

jelenléte a településen szerdán 14.00-15.15 óráig.
___________________________________________________________________________________________________


Felsőrajknak korszerű lett a könyvtára

Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai
Megnyitás
2008. március 12. szerda 14 óra

Kedves Felsőrajkiak!
Levél a megnyitás alkalmából.

Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 12-én szerdán 14:00-tól a Kincsesház Általános Iskolába, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Felsőrajk Önkormányzata megbízásából, a Pacsa és Térsége Többcélú Kistérségi Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
szerda 14-16 óráig


Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a Felsőrajkiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Felsőrajk nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.felsorajk.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Felsőrajkról.

Szeretnénk, ha a Felsőrajkon élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a “Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonma-gyarod.nagykar.hu/ honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szerdán. A felsőrajki lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek
Mindenkit szeretettel várunk
Felsőrajk – Nagykanizsa, 2008. március 6.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.